Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Χαιρετισμός του Δ. Καζάκη στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ.






ΕΛΠΙΔΑ - ΠΙΣΤΗ - ΑΓΩΝΑΣ - ΝΙΚΗ

Ο Χαιρετισμός του Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δ. Καζάκη στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ. 25-9-2014. 

Ξεκίνησε 25 Σεπτεμβρίου 2014 τις εργασίες του, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ. και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στο Σινέ Καλυψώ στην Καλλιθέα, Λαμπράκη Γρ. 9 & Καλυψούς.

Παρακολουθείστε τις εργασίες του του 3ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ. σε απ' ευθείας μετάδοση εδώ:http://www.ustream.tv/channel/epamicc

Το Συνέδριο είναι ανοιχτό σε φίλους του Μετώπου και όποιον ενδιαφέρεται να συμβάλει με τις προτάσεις του, εφαρμόζοντας την δημοκρατική διαδικασία στην πράξη.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 2011 αμέσως μετά την καταστολή και τον σταδιακό εκφυλισμό του κινήματος των «πλατειών». Γέννημα του καιρού του, ήλθε να ικανοποιήσει μια ιστορική ανάγκη και να καλύψει το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες στη συνέχεια του αγώνα του Ελληνικού λαού για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, κοινωνική, πολιτική και πολιτισμική αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους.

Ήδη με την Ιδρυτική του Διακήρυξη, το Ε.ΠΑ.Μ. έβαλε την ανεξίτηλη σφραγίδα του στην προσπάθεια του Ελληνικού λαού για μια διαφορετική πορεία ανασυγκρότησης.

Μια πορεία στον αντίποδα εκείνης που του έταξαν και τον οδήγησαν για δεκαετίες, εθελόδουλες ηγεσίες και οι πολιτικές τους, στην εξάρτηση από ξένα συμφέροντα, οδηγώντας, μετά το ξέσπασμα της κρίσης του 2009, τη χώρα σε μια νέα κατοχή, με οικονομικά μέσα... http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/20...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΧΩΝΙ

Τα Blogs μας